AnaSayfa / Genel / Kahve falında et benini koparmak

Kahve falında et benini koparmak

Kahve falında et benini koparmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, imkânlarını kaybedeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et benini koparmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Kahve falında yüzde et ben görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında et beni görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ayaklandıracağına yorulur.

Kahve falında vücudunda et ben görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasında et beni görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Kahve falında et benini koparmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük et beni görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı et beni görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta et beni görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir