AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş et kesmek

Kahve falında pişmiş et kesmek

Kahve falında pişmiş et kesmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş et kesmek gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Kahve falında pişmiş et kesmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında az pişmiş et yemek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında ızgarada pişmiş et görmek yüzünün güleceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş yılan eti görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş geyik eti yemek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş kırmızı et görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kaburga eti görmek kötü günleri geride bırakacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş kedi eti yemek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir