AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ eti kesmek

Kahve falında çiğ eti kesmek

Kahve falında çiğ eti kesmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti kesmek gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Kahve falında çiğ eti kesmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et kesmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ dana eti görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ hayvan eti görmek işlerinin büyüyeceğine, önemli atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti yemek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çiğ beyaz et görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir