AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi bıyıklı görmek

Kahve falında anneyi bıyıklı görmek

Kahve falında anneyi bıyıklı görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi bıyıklı gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Kahve falında anneyi bıyıklı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına inanılır.

Kahve falında kedi bıyığı görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birini bıyıklı görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, işlerini yoluna koymayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıkları almak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında bıyık taramak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında kocayı bıyıklı görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin bıyık kestiğini görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kendinde bıyık görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir