AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı bıyıklı görmek

Kahve falında kocayı bıyıklı görmek

Kahve falında kocayı bıyıklı görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, cebinin para göreceğine delalettir.

Kahve falında kocayı bıyıklı gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında kocayı bıyıklı görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, işten yana şansının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıyık düzeltmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bıyıkları almak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın bıyık görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir