AnaSayfa / Genel / Kahve falında etin bozulduğunu görmek

Kahve falında etin bozulduğunu görmek

Kahve falında etin bozulduğunu görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında etin bozulduğunu gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında etin bozulduğunu görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerin bozulduğunu görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin bir anda azalacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık zarı bozulduğunu görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında araba bozulmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, yetki ve imza sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gözün bozulduğunu görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir