AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, şansın yüzüne güleceğine, aile hayatına adım atılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gözleri bozulmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü bozulmak çok sevinçli haberler alacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerin bozulduğunu görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında gözün bozulduğunu görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında saçının bozulduğunu görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonun bozulduğunu görmek işinde terfi alacağına, ilim irfan sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir