AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba bozulmak

Kahve falında araba bozulmak

Kahve falında araba bozulmak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kazancını iki kat arttıracağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında araba bozulmak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Kahve falında arabası bozulmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabasının bozulduğunu görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında araba bozulmak çok büyük adımlar atılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Kahve falında araba bozulduğunu görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızlığın bozulduğunu görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonu bozulmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gözü bozulmak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın bozulduğunu görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir