AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, büyük bir işe kavuşacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Provokasyonlara tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında gözleri bozulmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözün bozulduğunu görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerin bozulduğunu görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü bozulmak uğradığı zararın telafi edileceğine, iyi bir patron olacağına işaret eder.

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında bakireliği bozulmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazın bozulduğunu görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir