AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün bozulduğunu görmek

Kahve falında gözün bozulduğunu görmek

Kahve falında gözün bozulduğunu görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gözün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında gözün bozulduğunu görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gözleri bozulmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Kahve falında gözü bozulmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerin bozulduğunu görmek malının, parasının ve makamının artacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin bozulduğunu görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, rızkın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında fermuarın bozulduğunu görmek ekmek ve dünya malı alacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında düğünün bozulduğunu görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir