AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında televizyonun bozulduğunu görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kişinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek hayat boyu desteği olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kızlığının bozulduğunu görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orucun bozulduğunu görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Kahve falında kalemin bozulduğunu görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabası bozulmak elin bollaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir