AnaSayfa / Genel / Kahve falında eti tuvalete atmak

Kahve falında eti tuvalete atmak

Kahve falında eti tuvalete atmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında eti tuvalete atmak gördüyseniz:

  • Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında eti tuvalete atmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete çöp atmak sakin giden yaşamının sarsılacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete ekmek atmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete taş atmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete para atmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete çamaşır atmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı tuvalete atmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir