AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek lekesi görmek

Kahve falında yemek lekesi görmek

Kahve falında yemek lekesi görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yemek lekesi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilginizi çekebilmek için mevcut pozisyonu abartıyor olabilirler.

Kahve falında yemek lekesi görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine yorulur.

Kahve falında ciltte lekeler görmek artık daha dikkatli davranacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında lekeli pantolon görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında su lekesi görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında çamaşırda leke görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kişinin yasa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli tişört görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir