AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek kesmek

Kahve falında etek kesmek

Kahve falında etek kesmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında etek kesmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, verilmiş ya da verilecek sözlerin veya evrak işlerinin ileride hiçbir sorun yaşanmayacak şekilde detaylandırılarak ele alınması gerekiyor.

Kahve falında eteği makasla kesmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında etek kesmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun siyah etek görmek rızkının çeşitleneceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar etek giymek sağlığının bozulmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında siyah ve beyaz etek görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında eteğine yumurta toplamak ileri gideceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında deri etek giymek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir