AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve beyaz etek görmek

Kahve falında siyah ve beyaz etek görmek

Kahve falında siyah ve beyaz etek görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında siyah ve beyaz etek gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Kahve falında siyah beyaz etek görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz etek görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah etek giymek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah etek almak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah etek dikmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında uzun siyah etek giymek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah etek görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir