AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri etek giymek

Kahve falında deri etek giymek

Kahve falında deri etek giymek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deri etek giymek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızın üstünden geçmelisiniz.

Kahve falında deri etek giymek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işaret eder.

Kahve falında deri etek görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına delalettir.

Kahve falında çiçekli etek giydiğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında uzun siyah etek giymek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tül etek giymek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, herkesin yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında yırtık etek giydiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, huzurlu hissedileceğine delalettir.

Kahve falında okul eteği giydiğini görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir