AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede taş toplamak

Kahve falında bahçede taş toplamak

Kahve falında bahçede taş toplamak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, aradaki buzları eriteceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalettir.

Kahve falında bahçede taş toplamak gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Kahve falında bahçede taş toplamak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı bahçe görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede taş görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden para toplamak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden sarımsak toplamak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden kabak toplamak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir