AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofraya basmak

Kahve falında sofraya basmak

Kahve falında sofraya basmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında sofraya basmak gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Kahve falında sofraya basmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında donatılmış sofra görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında sofra sermek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır sofra görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında sofrada yumurta görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına alamet eder.

Kahve falında sofrada olmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir