AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar basmak

Kahve falında idrar basmak

Kahve falında idrar basmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında idrar basmak gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Kahve falında idrara basmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında idrar basmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin idrar yaptığını görmek hak yemeyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında idrarını yapamamak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu renk idrar görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında idrarla abdest almak kısmetlerinin bollaşacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi idrarını içmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında idrarını kırmızı görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir