AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ve kıyma görmek

Kahve falında et ve kıyma görmek

Kahve falında et ve kıyma görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında et ve kıyma gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ et kıyma görmek şansının her zaman yaver gideceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et ve kıyma görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyma et görmek önemli atılımlar yapacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret eder.

Kahve falında eti kıyma çekmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında eti kıyma yapmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalık et görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında et kıyma görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir