AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et kıyma görmek

Kahve falında çiğ et kıyma görmek

Kahve falında çiğ et kıyma görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et kıyma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et kıyma görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ kıyma yemek görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ kıyma yemek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulur.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ kıyma almak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyma et görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında eti kıyma yapmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir