AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kıyma görmek

Kahve falında et kıyma görmek

Kahve falında et kıyma görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et kıyma gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında eti kıyma çekmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında et kıyma görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalık et görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ et kıyma görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında kıyma et görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında eti kıyma yapmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet eder.

Kahve falında et ve kıyma görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir