AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma et görmek

Kahve falında kıyma et görmek

Kahve falında kıyma et görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Kahve falında kıyma et gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Kahve falında eti kıyma yapmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eti kıyma çekmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kazancının katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et kıyma görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında et ve kıyma görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kıymalık et görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et kıyma görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyma et görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir