AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalık et görmek

Kahve falında kıymalık et görmek

Kahve falında kıymalık et görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, mutluluğunun da artacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalık et gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Kahve falında eti kıyma yapmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında et ve kıyma görmek en yüksek makamlara oturacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyma et görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet eder.

Kahve falında eti kıyma çekmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında kıymalık et görmek uzaktan haberler işiteceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ et kıyma görmek hataların düzeltileceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında et kıyma görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir