AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et ve kıyma gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Kahve falında çiğ et ve kıyma görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et kıyma görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ kıyma almak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ kıyma yemek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ kıyma yemek görmek düşmanlarını alt edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalık et görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eti kıyma çekmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, eve kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir