AnaSayfa / Genel / Kahve falında et parçası düşürmek

Kahve falında et parçası düşürmek

Kahve falında et parçası düşürmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında et parçası düşürmek gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında et parçası düşürmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında rahimden et parçası düşürmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kan parçası düşürmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında parça düşürmek azap çektiğine, dedikodu edeceğine yorulur.

Kahve falında et parçası tükürmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki parça et görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parça et görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına inanılır.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek iş hayatında zarar edileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir