AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki parça et görmek

Kahve falında iki parça et görmek

Kahve falında iki parça et görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bahtının da çok parlak olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında iki parça et gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında ağzında et parçası görmek saygın biri haline geleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında et parçası görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et parçası görmek kendisine şifa olacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında et parçası doğurmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta et parçası görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük parça et görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük et parçaları görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir