AnaSayfa / Genel / Kahve falında parça düşürmek

Kahve falında parça düşürmek

Kahve falında parça düşürmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, istenmeyen olayların olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sağlığının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında parça düşürmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında kan parçası düşürmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında rahimden et parçası düşürmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et parçası düşürmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalettir.

Kahve falında parça düşürmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin parçalandığını görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yedek parça görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir