AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi ağlıyor görmek

Kahve falında anneyi ağlıyor görmek

Kahve falında anneyi ağlıyor görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sevgisinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi ağlıyor gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında anneyi ağlıyor görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annemi ağlarken görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında annesini ağlatmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında annesini ağlarken görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne ağlar görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında anneyi ağlarken görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında annemi ağlarken görmek aynı karşılığı alamayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini ağlayarak görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir