AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini ağlayarak görmek

Kahve falında annesini ağlayarak görmek

Kahve falında annesini ağlayarak görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, haklılığının anlaşılacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında annesini ağlayarak gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında ölen anneyi ağlarken görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen annesini ağlarken görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında anneni ağlarken görmek yol göstereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında anneyi ağlatmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında anneyi ağlıyor görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında annesini ağlatmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, duraklama yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir