AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini ağlarken görmek

Kahve falında annesini ağlarken görmek

Kahve falında annesini ağlarken görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, ruhunu güzelleştireceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yurtdışına gidileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında annesini ağlarken gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayan anne görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, eşiyle bahtiyar olacağına inanılır.

Kahve falında anneni ağlarken görmek hayatının adeta cennete döneceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi ağlatmak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, büyük rahatlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında annesini ağlayarak görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen anneyi ağlayarak görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen annesini ağlarken görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi ağlıyor görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir