AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annemi ağlarken görmek

Kahve falında ölmüş annemi ağlarken görmek

Kahve falında ölmüş annemi ağlarken görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annemi ağlarken gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında ağlayarak anneye sarılmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında anne babayı ağlarken görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi ağlarken görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini ağlarken görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin ağlamasını duymak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında annesini ağlayarak görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, geçiminin zor hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi ağlarken görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir