AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi ağlarken görmek

Kahve falında anneyi ağlarken görmek

Kahve falında anneyi ağlarken görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, harama göz dikmeyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi ağlarken gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında annesini ağlarken görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş annemi ağlarken görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin ağlamasını duymak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında ölen anneyi ağlarken görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annesini ağlarken görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan anne görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına işarettir.

Kahve falında anneni ağlarken görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir