AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini ağlatmak

Kahve falında annesini ağlatmak

Kahve falında annesini ağlatmak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında annesini ağlatmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Kahve falında ölen anneyi ağlarken görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annesini ağlarken görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet eder.

Kahve falında annesini ağlayarak görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen annesini ağlarken görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babayı ağlarken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına delalettir.

Kahve falında ağlayarak anneye sarılmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalet eder.

Kahve falında anne babayı ağlarken görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, eşit davranılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir