AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak ekmek görmek

Kahve falında kabak ekmek görmek

Kahve falında kabak ekmek görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kabak ekmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bahçeye kabak ekmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak ekmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kabak tohumu ekmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak ekmek görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmalık kabak görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak çiçeği görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak reçeli yemek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, hasret çekenlerin buluşacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir