AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer kabağı görmek

Kahve falında yer kabağı görmek

Kahve falında yer kabağı görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, zafer elde edileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, gelirinin eksileceğine inanılır.

Kahve falında yer kabağı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Kahve falında yer kabağı görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında sakız kabağı görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu kabak görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak böreği görmek karın artacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında salatalık kabak görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kabak görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, şerefe ve izzete yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir