AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak bulmak

Kahve falında kabak bulmak

Kahve falında kabak bulmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak bulmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabak bulmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kabak tatlısı yaptığını görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık kabak görmek her zaman neşeli olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çalmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze kabak toplamak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak yediğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çerkez kabağı görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir