AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak yaprağı görmek

Kahve falında kabak yaprağı görmek

Kahve falında kabak yaprağı görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kabak yaprağı gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kabak yaprağı görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Kahve falında çok kabak görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret eder.

Kahve falında kabak tatlısı ikram etmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tatlı kabağı görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kabak vermek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği almak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak satmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kış kabağı görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir