AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah et beni görmek

Kahve falında siyah et beni görmek

Kahve falında siyah et beni görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, yönetici makamına oturacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah et beni gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Kahve falında siyah et beni görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta et beni görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boyunda et beni görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bacakta et beni görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kolda et beni görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında et ben görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işarettir.

Kahve falında yüzde et beni görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında et beni görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir