AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta et beni görmek

Kahve falında ayakta et beni görmek

Kahve falında ayakta et beni görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ayakta et beni gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Kahve falında ayakta et beni görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına yorulur.

Kahve falında ayakta ben görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kafada et beni görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyunda et beni görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta et beni görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah et beni görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda et beni görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kolda et beni görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir