AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya kaldırmak

Kahve falında eşya kaldırmak

Kahve falında eşya kaldırmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşya kaldırmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi güzelleştirmek, dış görünümünüzü yenilemek veya yeteneklerinizi geliştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşya kaldırmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinden tutup kaldırmak faturaların biriktikçe birikeceğine, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini kaldırmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında parmak kaldırmak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağır taş kaldırmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi yerden kaldırmak kendisine kızacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir