AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşya gömmek

Kahve falında eşya gömmek

Kahve falında eşya gömmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşya gömmek gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Kahve falında eşya gömmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa eşya gömmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızını gömdüğünü görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü gömmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında mezara gömmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birini gömmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, adından konuşulur olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir