AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara gömmek

Kahve falında mezara gömmek

Kahve falında mezara gömmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, işlerini boşvereceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında mezara gömmek gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mezara bişey gömmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek siparişlerinin çoğalacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında babasını mezara gömmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini mezara gömmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara adam gömmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında mezara para gömmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir