AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye su içmek

Kahve falında anneye su içmek

Kahve falında anneye su içmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulur.

Kahve falında anneye su içmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Kahve falında anneye su içmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Kahve falında annenin elinden su içmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında anne elinden su içmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle sigara içmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemle sigara içmek sıkılacağı bir haber almaya, bir uzmana başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına alamet eder.

Kahve falında aşırı derecede su içmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında cennette su içmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir