AnaSayfa / Genel / Kahve falında espri yapıp gülmek

Kahve falında espri yapıp gülmek

Kahve falında espri yapıp gülmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, üzüleceğine, yıkılacağına işarettir.

Kahve falında espri yapıp gülmek gördüyseniz:

  • Maddi kazanç getirecek konulara öncelik tanınması gerekiyor.

Kahve falında espri yapıp gülmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Kahve falında espriye gülmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında espri yapmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, anlaşmazlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan gülmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Kahve falında gülden taç görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, işinin ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında namazda güldüğünü görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle gülmek isminden sıkça söz ettireceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mutluluktan gülmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir