AnaSayfa / Genel / Kahve falında espriye gülmek

Kahve falında espriye gülmek

Kahve falında espriye gülmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında espriye gülmek gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Kahve falında espriye gülmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında espri yapıp gülmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında espri yapmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliye gülmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gülmek ve oynamak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katıla katıla gülmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gülmek ve gülerek uyanmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşına gülmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir