AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutluluktan gülmek

Kahve falında mutluluktan gülmek

Kahve falında mutluluktan gülmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, isabetli kararlar alacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutluluktan gülmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında gülmek mutlu olmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, uzun ve hayırlı bir ömre inanılır.

Kahve falında mutlu olmak gülmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında mutluluktan gülmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutlu kalabalık görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında evli ve mutlu olmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Kahve falında yakınını mutlu görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutlu görünmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir