AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülden taç görmek

Kahve falında gülden taç görmek

Kahve falında gülden taç görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, içinin de rahat edeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gülden taç gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında gülden taç görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülden taç takmak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz taç giymek karamsar olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında taç mahal görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında siyah taç takmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gelin tacı görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz taç taktığını görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafada taç görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir