AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskileri yakmak

Kahve falında eskileri yakmak

Kahve falında eskileri yakmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında eskileri yakmak gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında eskileri yakmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, iftiraya maruz kalınacağına işarettir.

Kahve falında eski çamaşır yakmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski elbiseleri yakmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski elbise yakmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşyaları yakmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında tül yakmak içinin kıpır kıpır olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sobada kıyafet yakmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Kahve falında tarla yakmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir