AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski elbiseleri yakmak

Kahve falında eski elbiseleri yakmak

Kahve falında eski elbiseleri yakmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski elbiseleri yakmak gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Kahve falında eski elbise yakmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayat daha olumlu bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski elbiseleri yakmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elbisesini yakmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise yakmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ütü yaparken elbise yakmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında elbiseyi yakmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir